Беташ Джам Мозаик от 1989 г. насам произвежда и предлага за продажба най-качествените и най-искрящи стъклени мозайки в Турция. В резултат на това измежду продуктите на останалите фирми от бранша стъклените мозайки на Беташ са най-предпочитани като облицовъчен материал за външни фасади, плувни басейни, вани, SPA центрове, сауни, бани и кухни от страна на архитекти, предприемачи и водещи фирми от строителния сектор на Турция. Беташ е търсена марка на пазара на строителни материали, както и измежду марките за стъклени мозайки. Като водеща фирма на пазара ние сме и производителят с най-богатия производствен асортимент и упорито работим, за да го разширяваме и всеки ден да добавяме нови артикули към него. Богатството на цветовата ни гама допринася за постигането на една отличаваща се естетика и красота на вътрешните и външни облицовки при реализацията на всякакъв вид строителни проекти и декорации.

 Стъклените мозайки Беташ в продължение на дълги години изцяло запазват и не губят нищо от своя блясък, живост и естетика. Това е един декоративен облицовъчен материал, който е използван и изпитан при всякакви атмосферни условия. Полагането на стъклената мозайка не изисква каквото и да е допълнително почистване на повърхността, която ще се облицова. Произвежданите от нас стъклени мозайки не се влияят от каквито и да било химикали, не променят своите цветове, хигиенични са и показват абсолютна устойчивост на влага и замръзване. За да се осигури това е необходимо да се използва правилната стъклена мозайка и правилното лепило за нейното полагане. Поради тези си качества стъклената мозайка се явява алтернатива на керамичните и фаянсови плочи и е най-търсеният и използван облицовъчен материал. В продължение на дълги години изцяло запазва свежестта и живостта на своите цветове.

  Беташ Джам Мозаик постоянно разширява производствената си дейност, която се отличава с най-богатия асортимент на стъклени мозайки, като цвят, размери и модели измежду всички заводи, марки и производители на този продукт. Продуктите ни са с размери 12 x 12 мм, 15 x 15 мм,18 x 18 мм, 20 x 20 мм, 23 x 23 мм, 25 x 25 м, 25 x 50 мм , 23 x 48 мм , 48 x 48 мм , 38 x 38 мм, 50 x 50 мм, а десените включват стъклена мозайка детелина, стъклена мозайка капки, стъклена мозайка вълни, стъклена мозайка сапфир, стъклена мозайка дърво, стъклена мозайка мрамор, стъклена мозайка шанжан, стъклена мозайка злато, стъклена мозайка златен варак и хекса (хексагонал). Като новаторска фирма, освен посочените, ние произвеждаме и продукти с други, различаващи се размери. Стъклените мозаечни плочки се предлагат за продажба залепени върху хартия или мрежа. Производството на стъклени мозайки и продажбата на стъклени мозайки е нашият бизнес. 

 Основни области на приложение на стъклените мозайки Беташ: за външни фасади на сгради, настилки, фасади, входни помещения, плувни басейни, декоративни басейни, вани, SPA, сауни, бани, кухни, лаборатории, балкони, стълбове, колони, подпори, вътрешно сградни стълбищни клетки, облицовки на сгради, джакузита и всякакви мокри повърхности, при хидроизолационни работи, във вашите здания и в строителството на сгради, при изпълнението на различни фасадни облицовки при строителството на вашите вили, за облицовки на стени и тавани, за декоративни площадки. Компютърно разработване на специални дизайни за Siding (Sayding) десени на стъклени мозайки за облицовка на външни фасади или по заявка на клиента. Най добрите цени на стъклени мозайки могат винаги да се осигурят от страна на Беташ джам мозаик. Стъклената мозайка е хигиенична, антибактериална, не задържа замърсявания и тези й качества са причината да бъде предпочитана на първо място. В архитектурните проекти ние продължаваме да отговаряме на вашите нужди за стъклена мозайка кухня, стъклена мозайка баня, стъклена мозайка басейн, стъклена мозайка гръб на кухня.

  Нашата стъклена мозайка серия Tenlight Kristal, стъклена мозайка серия Retro, стъклена мозайка серия Milenium, стъклена мозайка серия Metallum, мозайка серия Afrikan Wood, стъклена мозайка серия Glassten, стъклена мозайка серия Opus Ist, стъклена мозайка серия Havuz и всички останали наши серии стъклени мозайки, стъклена мозайка с мотив, стъклена мозайка фриз, мостри стъклена мозайка и различните ни видове стъклокерамични мозайки могат успешно да се използват в долупосочените области.

  Използват се за керамична облицовка гръб кухни, стъклена облицовка гръб кухни, керамичен гръб кухни, гръб кухни, фаянс гръб кухни, стъклокерамика гръб кухни, стъкло гръб кухни, стъклена мозайка гръб кухни, стъклена мозайка фаянс, кухненски плот, стъклена мозайка кухня, мозайка баня и за други места.

 Освен това използването на кристална стъклена мозайка (crystal glass mosaic) се явява като една нова тенденция, която започна да се налага както в целия свят, така и в Турция. Фирма Беташ Джам Мозаик продължава да продава кристална стъклена мозайка (crystal glass mosaic) под търговската марка TENLight CRYSTAL MOSAIC. Паралелно с това фирмата ни се занимава и с реализацията на керамични мозайки и мозайки за бани. С нашите разнообразни ценови алтернативи на мозайките за баня и разнообразните ни ценови алтернативи на керамичните мозайки ние предоставяме най-доброто обслужване на нашите клиенти. Стъклените мозайки започнаха да стават един от най-предпочитаните материали за фирмите за кухненско обзавеждане. 

  Ние сме първата фирма, произвеждаща фризове за басейни в Турция. Радостни сме от постигнатото разнообразие от 50 различни модела фризове за басейни. Разполагаме с всякакви десени за вътрешността на басейните. Освен това, както винаги сме подчертавали, ние имаме всички възможности за да ви помогнем за проектирането на други мотиви, логота, десени, пана и др.

 Замърсяването на моретата както у нас, така и в целия свят в последните години достигна застрашителни размери, което неминуемо води до нарастваща необходимост от наличието на басейни. В отговор на нарасналото търсене Беташ Джам Мозаик разшири цветовата си палитра по отношение и на мозайките за басейни. Продуктите на Беташ Джам Мозаик отговарят на сто процента на особеностите на атмосферните условия на нашата страна и след използването им за облицовка на външни фасади станаха търсена марка и при изграждането на басейни. ESPANA марката зае достойно място сред търсените, надеждни строителни материали за проектите на басейни. В облицовките на басейни ESPANA с предлаганата алтернатива от стъклена мозайка върху филе и стъклена мозайка върху хартия осигурява постигането на висока удовлетвореност на клиента. Ние, групата фирми Беташ, сме убедени, че както досега, така и за в бъдеще нашата първостепенна задача е да осигурим най-доброто обслужване на нашите клиенти. Стъклената мозайка е най-доброто решение в сградното строителство. Най-добрата стъклена мозайка оживява в ръцете на най-добрите майстори на стъклена мозайка. Когато стане дума за стъклена мозайка, първата асоциация е Беташ, Беташ най-добрата мозайка… 

 За информация за цените на стъклените мозайки и за получаване на ценови оферти за стъклени мозайки, моля да се свържете с длъжностните ни лица, отговарящи за реализацията на стъклените мозайки и с нашите специалисти по продажбата на стъклени мозайки.  Serial key

 

Мозайки, плочки, стъкломозайки, стъкло мозайки, мозайки от стъкло, стъклени мозайки, плочки от стъкло, керамика, керамични плочки, стъкло, керамични мозайки, керамични стъкло мозайки, декоративни керамични стъкло мозайки, естествен камък, мозайки от естествен камък, плочки от естествен камък, камък, декори, керамични декори, декоративни плочки, декоративни стъкломозайки, декоративни стъкло мозайки, декоративни плочки, гранитогрес, плочки от гранитогрес, декоративен камък, декоративен естествен камък, мозайки за баня, стъкломозайки за баня, стъкло мозайки за баня, мозайки за кухни, стъкломозайки за кухня, декоративни стъклени мозайки за кухня, плочки за кухня, плочки за баня, плочки за басейни, плочки за сауни, стъклени мозайки за басейни, мозайки от стъкло за басейни, стъкломозаки за баня, стъклени мозайки за кухня, стъкло мозайки за кухня, стъкло мозайки за басейн, стъклени мозайки за сауна и парна баня, обзавеждане за баня, обзавеждане за кухня, обзавеждане за басейни, сауни, облицовка на баня, облицовка на кухня, облизовка на басейн, облицовка на сауна, стъкло мозайка за под, стъкломозайка за под, стъклени мозайки за под, мозайки за стена, стъкломозайки за стена, стъкло мозайки за стена, декоративни стъклени мозайки за стена, декоративни мозайки за стена, декоративни мозайки за под, декоративни мозайки за стена, стъклени пана, стъклено пано, декоративно пано, пано от гранитогрес, декоративни керамични стъкло мозайки, пано за под, пано за стена, декор за под, декор за стена, керамичен декор, декоративни лайсни, лайсни, стъклени плочки за баня, стъклени плочки за кухня, стъклени плочки за басей, стъклени плочки за сауна, стъклени плочки за парна баня, мозайки на мрежа, стъкломозайки на мрежа, стъкло мозайки на мрежа, стъклени мозайки на мрежа