Беташ Джам Мозаик ООД

Беташ Джам Мозаик, най-ярката фирма от 1984г. до сега, осъществява производството на най-високо качество стъклена мозайка и продава по целия свят. Беташ Джам Мозаик е водещ в индустрията, разположен на 10.000 м2 собствена площ с две фабрики в Истанбул, от които годишно произведеният капацитет е 400.00 м2, в която работят  125 души персонал.

Разполагаме със 7 търговски офиси в Турция, разпределени към всички провинции – 2424 броя общо. Имаме знаещи експерти, висококачествени продукти и дистрибутори, които осъществяват амбициите, изпълнени от крайните потребители. Нашата компания има 28 дилъри в чужбина. През 2016г. в България нашата фирма, разшири своята дистрибуторска мрежа чрез отваряне на офис за продажби в София. Предлагаме 580 вида продукти, състоящи се от кристално стъкло, мозайка, продуктово портфолио и други продукти. Към февруари 2013 добавихме нов асортимент от гранитогреси и декори.

Ние Беташ осигуряваме стъкломозайка, гранитогреси, декор за под, декор за стена, декоративни фризове и ексклузивни продукти, които гарантират качество с години и може да използвате за всяко пространство в дома и офиса си.

Ние ще продължим да допринасяме за развитието на стъкломозайка  и дизайни със световните тенденции. Целта ни е да продължим да добавяме продукти с нови цветове и различни нюанси, за да се погрижим още повече за комфорта на нашите клиенти.

С най-добри пожелания,

БЕТАШ ДЖАМ МОЗАИК